Martie 2017

În această a noua lună de zidire a Bisericii se lucrează cu zor pentru a-i aduce interiorul în stare de funcţionare pentru a putea sluji prima Sfântă Liturghie chiar de Hramul Bunei Vestiri, în 25 Martie 2017. Este o minune că am putut ajunge aici! Pozele de faţă redau vizita pe şantier în data de 14 Martie a Preasfinţitului Episcop Ignatie, când înveşmântat în Sfântul Omofor a slujit Sfinţirea apei pentru sfinţirea clădirii şi a citit Rugăciuni arhiereşti pentru a face începutul de slujire în Biserică. O parte din fotografiile de mai jos au fost preluate chiar de Preasfinţia Sa pentru a putea fi apoi transmise ÎPS nostru Mitropolit Iosif la Paris, care a şi dat Binecuvântarea Arhierească de început de slujire în Biserica nouă. Fotografiile surprind Biserica noua în faza febrilă de lucrări ce preced prima Sfântă Liturghie.

Building works are continuing at a fast rate in order to have our Church ready for our first Divine Liturgy on March 25th, 2017 – The Annunciation. On March 14th Our Bishop Ignatie visited our building site and prayed for a good start in our new Church.


În zilele premergătoare primei Liturghii s-a finalizat sistemul de încălzire pe sub podea, şi s-a turnat placa de beton în toată Biserica.
The underfloor heating is being installed prior to our first Liturgy in the new Church, and the screed is being poured on the Church floor.